Op dit moment wordt er al hard gewerkt op Sportpark ’t Wooldrik in Borne. Bomen zijn gekapt, het beachveld is verplaatst en het sportcomplex is in de hekken gezet..

Er komt een nieuw sporthallen complex en de bouw gaat ca. 2 jaar duren (tenminste t/m zomer 2024).

Graag informeren wij jullie over de stand van zaken met betrekking tot een aantal logistieke zaken:

EBZV speelt al haar wedstrijden in Hal 2 en de huidige ingang van de sporthal zal gesloten zijn. Deze Hal 2 blijft echter wel bestaan en zal niet verbouwd worden. Dus de zaalvoetbal wedstrijden zullen blijven plaatsvinden in de voor ons

bekende hal. Ook de kleedruimtes blijven bestaan en blijven beschikbaar. De ingang van deze hal komt echter nu bij veldvoetbal vereniging BVV Borne op het terrein. De bezoekers van Hal 2 zullen via deze nieuwe ingang de hal kunnen bereiken.

Tevens is er met BVV Borne afgesproken dat EBZV leden en hun gasten op de vrijdag avond, tijdens hun openingstijden, voor een kop koffie en de derde helft gebruik kunnen maken van hun clubhuis.

Nieuwe locatie Parkeerplaats (Google Maps): https://goo.gl/maps/yZgphAH3x5z9Nn5Z8

Sporthal 2 ’t Wooldrik (zaalvoetbal hal)

  • De hoofdingang van de sporthal is niet meer toegankelijk.
  • De ingang van hal 2 bevindt zich nu aan de achterkant aan de kant van veld voetbal vereniging BVV Borne.
  • Parkeren kan vóór de sporthal en volg de route buitenom langs het zwembad.
  • Parkeren kan ook aan de Azelosestraat (zie bijlage en google maps locatie).
  • Fietsen mogen bij BVV Borne worden gestald.

Ons advies is om uw auto te parkeren op de locatie vermeld in de bijlage en dan lopend de route te volgen langs de BVV Borne kantine.

Wij hopen dat jullie deze informatie met de zaalvoetbal leden wilt delen en bespreken. Mochten jullie aanvullende informatie nodig hebben, laat het ons weten. We hopen op jullie begrip en medewerking in deze tijdelijke situatie.

Het bestuur van EBZV.