Beste leden/supporters van EBZV, mochten jullie in bovengenoemde periode boodschappen doen bij de Albert Heijn, download dan de AH-app en meld je aan voor de voetbalpassie spaarprogramma.

Hiermee steun je onze club!

Het is een landelijke actie. Dus heb je familie, vrienden of kennis die bij een andere Albert Heijn buiten Borne boodschappen doen en de passiepunten voor EBZV willen sparen, dan kan dat!!!!! Hieronder meer uitleg over de spaaractie en de werking van de AH app.

Alvast bedankt!!!

Het werkt heel simpel. Van 13 september t/m 3 oktober 2021 kun je bij Albert Heijn Voetbalpassiepunten sparen. Deze punten spaar je bij meer dan 1.500 huismerk- en A-merkproducten waaronder al het verse fruit van Albert Heijn en heel veel aantrekkelijke A-merken. Elke bestede euro aan de deelnemende producten levert één punt op. En met iedere volle spaarkaart van tien punten sponsor je onze club al met één euro. Dus dat spaart lekker door!

Sparen gaat heel makkelijk via Voetbalpassie in de AH app. Hoe meer mensen er sparen voor onze club, hoe hoger het bedrag dat we kunnen ophalen. Breng dus ook je familie en vrienden op de hoogte van de actie en vraag hen mee te sparen!

Met Voetbalpassie helpen we dus samen onze club, maar het kan jou persoonlijk ook iets opleveren. Wanneer je mee spaart, maak je namelijk kans op prachtige prijzen! Zo kun je onder meer een meet & greet met Lieke Martens in Barcelona winnen, een dag leven als voetbalprof en worden er kaarten voor het Nederlands elftal beschikbaar gesteld.

Spaar je mee? Bevestig dan nu je deelname aan Voetbalpassie in de AH app en kies onze club!

Kijk voor meer info op ah.nl/voetbalpassie