8 april 2011: EBZV 5 KAMPIOEN !!! EBZV 5 is dit jaar, in het debuutjaar, kampioen geworden.
 
Het team bestaande uit 5 voetballers, een voormalig bokser, waterpoloer,  handbal keeper en basketballer zijn er in geslaagd om van hun grote concurrent uit dezelfde vereniging, de meerderheid in punten te pakken. Het begon op de nacht van Hengelo waar vorig jaar gevraagd werd mee te doen aan een zaalvoetbaltoernooi. Er was geen ervaring met zaalvoetbal, maar voor de fun leek het een mooi idee. Met een 5e plaats van de 8, maar vooral veel schik werd besloten een team te vormen aangezien de sport goed beviel. 
Jos Platenkamp bleek bereid de mooie tenues te sponsoren, en na wat heen en weer gebel, werd het team met negen gevormd. Training was helaas alleen mogelijk tijdens de eerste bekerwedstrijden aangezien er geen hal beschikbaar was. Het was dan ook geen verassing dat het team na 5 wedstrijden uit de beker lag en nog maar 3 punten uit de eerste 2 wedstrijden waren behaald. In de eerste seizoenshelft waren er 9 wedstrijden gespeeld waarvan 5 gewonnen, wat dus inhield dat het gat met de koploper al enorm was. 
 
De omschakeling: Deze begon bij een nachttoernooi van Achilles in Hengelo in januari. Na de voorronde gewonnen te hebben, werd in de finale tekort geschoten, waardoor met de tweede plaats genoegen moest worden genomen. Echter stonden de neuzen weer in de goede richting om de tweede helft er volop tegenaan te gaan. En dat bleek, want voor een team waarvan dit seizoen 7 keepers op goal hebben gestaan, scheen de defensie goed te werken de tweede helft van het seizoen. Niet alleen werd EBZV 5 het minst gepasseerde team uit de competitie, ook werden alle wedstrijden gewonnen, waardoor de koploper, na de allerlaatste competitiewedstrijd, gewonnen moest geven en 2e werd. Groot feest voor de heren van het vijfde, wat het seizoen begon met de insteek om niet te degraderen.

 
En zo kwam het tot een groot feest bij de sponsor Jos Platenkamp, die voor komend seizoen opnieuw zijn steun zal geven aan het team uit Borne.  En wat het volgend seizoen wordt? De insteek van afgelopen seizoen was om niet te degraderen, ik denk dat we die opnieuw kunnen hanteren.