27-03-2024; Eind deze week, zal de Bornebroeksestraat weer opengesteld worden voor het verkeer.

Dit betekent dat er een verkeerswijziging zal plaatsvinden:

  1. De tijdelijke verkeersmaatregelen over de Twickelerblokweg worden met ingang van vrijdagavond a.s. ingetrokken.
  2. Vanaf vrijdagavond 29 maart a.s. zal de Twickelerblokweg (t.h.v niet verharde weggedeelte) door beton blokken weer worden afgesloten voor gemotoriseerd verkeer.
  3. De Twickelerblokweg wordt vanaf vrijdagavond a.s. alleen weer toegankelijk voor fietsers en wandelaars.
  4. De OUDE Parkeerplaats bij BVV Borne zal gesloten worden, eind deze week.
  5. Vanaf 2 april a.s. zal volgens planning Sporthal 1 van sporthallencomplex ’t Wooldrik GESLOOPT worden.
  6. Het bouwverkeer zal het puin van de Sporthal afvoeren via de oude parkeerplaats van BVV Borne om daarna rechtsaf te slaan (Twickelerblokweg) richting de Bornebroeksestraat.
  7. De sloopwerkzaamheden van de Sporthal zullen ongeveer 6 weken in beslag nemen.
  8. Aan alle weggebruikers vragen wij met name overdag alert te zijn op inkomend- en uitgaand vrachtverkeer over de Twickelerblokweg.

21-02-2024; Vanaf komende maandag wordt de Bornerbroekesestraat van de Oonksweg tot de Röringstraat afgesloten, zodat de parkeerplaats voor de sporthal niet bereikbaar is.

De in- en uitrit van de Sporthal wordt afgesloten. Voor fietsverkeer blijft de bestaande inrit wel bereikbaar. Voor autoverkeer wordt een tijdelijke rijbaan gelegd met platen vanaf de Twickelblokweg (t.h.v. oude Beach velden), ingang via de Azelosestraat (NEO kant).

De oude parkeerplaats van BVV Borne wordt een tijdelijk in- & uitgang voor het verkeer naar de Sporthal. Het bestaande hekwerk ter hoogte van het oude handbalveldje (langs de Sporthal) wordt weggehaald. Het verkeer gaat vervolgens over het oude handbalveld rechts langs de sporthal 1 over rijplaten naar de grote parkeerplaats bij het zwembad /sporthal.

• Oproep aan alle leden: Kom zoveel mogelijk OP DE FIETS naar ’t Wooldrik.

• De tijdelijke wegafsluiting is effectief van maandag 26 februari tot eind maart 2024.

• De tijdelijke wegafsluiting wordt via verkeersborden kenbaar gemaakt langs de gehele rondwegen in Borne.

• De hulpdiensten (ambulance, politie, brandweer) zijn op de hoogte van de tijdelijke nieuwe situatie.

• De slagbomen en paaltjes worden uit de Twickelerblokweg gehaald om de verkeersoverlast in het weekeinde zoveel mogelijk te voorkomen.

• Voor de Twickelerblokweg geldt aan beide kanten een parkeerverbod en er wordt gevraagd stapvoets te rijden. Als automobilisten toch gaan parkeren op de Twickelerblokweg, zal er vanaf maandag direct een boete worden uitgeschreven. Alles om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen.

• Bij de ingang van de sporthal komen auto’s/ bezoekers/sporters samen. Dit betekent dat men goed moet oppassen voor de verkeersbewegingen. Om veilig bij de ingang van de sporthal te komen wordt geadviseerd de looproute te volgen die is aangegeven en is afgeschermd van gemotoriseerd verkeer.